Diensten

Ik bied de volgende diensten aan:

Waarom bijles?
Alle individuele aandacht wordt aangeboden in een vertrouwde omgeving zonder overbodige prikkels. Op deze manier leert het kind veel sneller en effectiever dan in een grote groep.

Daarnaast is een goede klik tussen de bijlesdocent en leerling de basis voor succes. Uit mijn ervaring is het me duidelijk geworden dat ik zo goed mogelijk leerlingen wil benaderen om hen te begeleiden, ondersteunen en motiveren voor betere prestaties. Daardoor vind ik bijles geven het leukste aan het docentschap; me je volledige aandacht focus op de (onderwijs)behoeften van een kind om samen een gezamenlijk doel te bereiken.

Zelfstandig worden
Het uiteindelijke doel van deze begeleiding is zelfstandigheid. Het gaat erom dat de leerling zich in het onderwijs zelfstandig kan redden. Blijvende afhankelijkheid is niet goed.

De kans op succes in het voortgezet onderwijs en later in het vervolgonderwijs op het mbo, hbo of de universiteit is groter door specifieke (studie)vaardigheden tijdens de huiswerkbegeleiding te ontwikkelen. Uit onderzoek bleek er dat dat individuele huiswerkbegeleiding snel tot aantoonbare verbetering leidt en voor meer rust in je gezin zorgt.

Delen mag!