Wiskunde en Rekenen

Ontdek een Wereld van Wiskunde Succes!
Wil jij wiskunde echt onder de knie krijgen en je volle potentieel benutten? Of je nu worstelt met algebra, meetkunde, calculus of statistiek, ik ben er om jou te begeleiden naar succes!
Ontketen je volledige wiskunde-potentieel! Met op maat gemaakte bijles, stressvrije planning en persoonlijke begeleiding. Bereid je voor op succes met ons team!

Wiskunde is altijd mijn lievelingsvak geweest. Ik wilde altijd al docent Wiskunde worden. Ik ben zeer creatief en ontwikkel zelf lesmateriaal waarmee ik Wiskunde op een simpele en toepasselijke manier uitleg voor kinderen. Ik zorg ervoor dat ik moeilijke concepten z├│ uitleg, dat eerst de voorkennis van leerlingen van belang is. Bovendien, kan ik de stof goed koppelen aan realistische context en eenvoudige dingen uit het dagelijks leven. Onderzoek toont aan dat kinderen de stof beter onthouden wanneer het in verband wordt gebracht met concepten uit het dagelijks leven.Tevens, met de juiste begeleiding en ondersteuning, breng ik kennis over door activerende leerprocessen en onderwijsstrategie├źn waarmee kinderen op een speelse manier de stof goed leren en beter onthouden. Mijn ultieme doel is dat kinderen met plezier leren en het beste uit hunzelf halen.

Ik bied mijn diensten aan aan leerlingen in het voortgezet onderwijs voor het vak Wiskunde, ongeacht hun klas of niveau. Daarnaast focus ik me ook op rekenvaardigheden en het voorbereiden van examens.

Een bijles Wiskunde/Rekenen houdt in:

  • Huiswerk begeleiden; samen bespreken we de opdrachten die de leerling moet doen (ik help de leerling door in kleine stapjes de kennis toe te passen)
  • Daarna leg ik de nieuwe kennis uit met het gebruik van veel voorbeelden en maak ik de toepassing van de stof duidelijk
  • Verder leer ik de leerling trucjes en ezelbruggetjes om de stof beter te onthouden
  • Vervolgens doen we samen spelletjes (kwartet, memory etc.) zodat de leerling zich bezighoudt met de stof en ik met plezier de stof overbreng
  • Daarnaast stelt de leerling vragen uit de les. Ik help hierbij de leerling om zelf zijn/haar vragen te beantwoorden door kleine stapjes te zetten. Als de leerling er niet uitkomt, help ik hem/haar tot alle vragen beantwoord zijn, zodat de leerling zelfstandig aan de slag kan
  • Tenslotte maak ik voor de leerling duidelijk wat hij/zij moet leren, aan welke opdrachten hij/zij moet werken en hoe hij/zij moet werken om verder te oefenen. Eventueel geef ik aan de leerling aanvullend materiaal (extra opdrachten en/of extra uitleg van de theorie, een samenvatting van de les etc.) gekoppeld aan de nieuwe kennis

Zonder twijfel ziet er niet altijd elke les zo uit (bijvoorbeeld stel dat de leerling zich voor een toets moet voorbereiden). In grote lijnen is dit de wijze waarop ik bijles geef, omdat ik de stof zo mogelijk duidelijk, toepasselijk en plezierig wil maken voor de leerling.

Van Struggle naar Succes!
Of je nu worstelt met basisbegrippen of je wilt voorbereiden op een belangrijk examen, mijn bijles wiskunde biedt de steun die je nodig hebt om te excelleren. Laat me je helpen om wiskunde leuker, begrijpelijker en bovenal behapbaar te maken.
Grijp deze kans om je wiskundevaardigheden te versterken en je zelfvertrouwen te vergroten. Neem vandaag nog contact met mij op en laat me je reis naar wiskundig succes beginnen! Samen zullen we de puzzel van wiskunde ontrafelen en je doelen bereiken.
Delen mag!